U značajnoj prigodi, Supermama Vesna na svijet je poželjela kćer Milu nakon osam sinova.

U značajnoj prigodi, Supermama Vesna na svijet je poželjela kćer Milu nakon osam sinova.

Dolazak princeze neizmjerno je razveselio njezinog supruga i dječake koji su oduševljeni njome. Ne mogu podnijeti da budu odvojeni od nje, što dokazuje i dirljiva fotografija.
U radosnoj prigodi, Supermama Vesna na svijet je poželjela kćer Milu nakon 8 sinova. Muž i dječaci su ispunjeni srećom i ne mogu podnijeti da budu odvojeni od nje. (FOTO)
Vesna i Slobodan Milićević iz Medveđe do jučer su bili blagoslovljeni prisutnošću osmorice sinova. No, 12. rujna njihova obitelj dočekala je prinovu u obliku kćeri Mile. Kako je “Blic” ranije objavio, Milićevići već dva desetljeća žive u Italiji, a povratne informacije o njihovoj sada proširenoj obitelji su izrazito povoljne. Njihovu hrabrost, predanost i ljubav visoko cijene svi koji se susreću s njihovom inspirativnom pričom.
Vesna i Slobodan Milićević iz Medveđe jučer su u svoju obitelj primili svoje deveto dijete Milu. Kako je “Blic” ranije objavio, Milićevići već dva desetljeća borave u Italiji, a povratne informacije o njihovoj sada desetočlanoj obitelji uvijek su povoljne. Njihovoj hrabrosti, predanosti i privrženosti svi se dive.

U razgovoru za “Blic” Vesna, izuzetna majka i izuzetna žena, ispričala je zamršene detalje oko dolaska princeze.

Iskustvo je bilo apsolutno nevjerojatno i teško je riječima pretočiti ogromnu radost koju smo osjetili. S dolaskom svakog novog djeteta, naša sreća je rasla, životi su nam bili potpuniji, a naša odlučnost da postanemo bolji pojedinci ojačala. Cijela obitelj je ispunjena neizmjernom srećom, iako još uvijek pokušavamo preraditi emocije, ispričala je za “Blic” majka Vesna.

– Svaki od njezinih sinova duboko je vezan uz nju, sa zajedničkom željom da je zagrle i zaštite. Milin dolazak dočekan je s ogromnim uzbuđenjem, a njihovoj sreći nema kraja – u nekoliko riječi podijelila je s nama Srpkinja, sada već deveti put majka.

Na porodu je bio i Slobodan, njen suprug, a dogodio se neopisiv trenutak kako on u naručju drži svoju kćer.

Vesna Milićević opisala je rođenje svog djeteta, prisjetivši se kako je njezin suprug bio prisutan tijekom cijelog procesa, a oči su mu bile pune radosti dok je držao njihovu kćer Milu. Emocije tog trenutka usporedila je s stihovima pjesme „zbog svoje kćeri večeras slavim i malo se pravim važna za nju.

Mila je na rođenju od liječnika dobila najviše ocjene, teška je 3500 grama i duga je 52 centimetra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *