ŠOK ZA SVE: Željko Mitrović potvrdio ko je najveća rijaliti zvijezda koja ulazi u “Elitu 8”

Odlučio je da iz sporta uđe na televiziju.

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, danas je objavio ime još jednog uzbudljivog učesnika nadolazeće sezone “Elite 8,” zakazane za 7. septembar.

Riječ je o fudbaleru Viktoru, porijeklom iz Nigerije, koji je odlučio da pređe iz svijeta sporta u šoubiznis zbog svog interesa za rijaliti i privlačnih djevojaka koje učestvuju u rijalitiju.

Mitrović je istakao da je Viktor potpisao 55. ugovor, dodajući: “Očekujemo mnogo od njega. Ono što nas je posebno impresioniralo je to što je rekao da želi da ga njegova majka gleda u Africi, u Nigeriji. On mijenja svoj život, prelazi iz fudbala u šoubiznis i rekao je da ‘moram da budem tamo gdje ima mnogo lijepih djevojaka.’ Zvuči ambiciozno.”

– Imam 25 godina, moj rođendan je 5. marta 1999. godine. Želim da probam nešto novo. Fudbal je ovde sjajan, čuo sam lijepe stvari o rijalitiju i zato sam došao da učestvujem – pričao je Viktor.

– Čuo je i da su naše djevojke luckaste, divne i lude – dodao je Željko Mitrović.

– Želim da uđem da se zabavim i da vidim kako će da ide. Jedva čekam. Nadam se da ću upoznati jednu – rekao je Viktor za sam kraj razgovora.

Podsjetimo, Mitrović je najavio da je uvezao za svoj park jedno vrklo staro stablo masline.

– Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića. Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave “biljnim svetom”. Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište “Hrama Svetog Žeksa” pored stotinak drugih stabala koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! E sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko sistem, tačan odgovor je “Niko” – napisao je Mitrović i dodao da će za strane i domaće turiste biti dozvoljeno slikanje Žeksovog drveta, kako je nazvao maslinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *