Topalko nasmijao internet šaljivim videom u kojem su Severina i on protiv Vučića (VIDEO)

Pjevač Milan Topalović Topalko je na svom profilu na Instagramu podelio šaljivu montažu iz filma “Tito i ja”, koja se nadovezala na aktuelnu situaciju sa zadržavanjem hrvatske pjevačice Severine na srbijanskoj granici zbog, kako navode mediji, “neke sporne izjave”.

Nakon razgovora s policijom, Severini je dopušteno da uđe u Srbiju, ali je ona odlučila da se vrati u Hrvatsku. Pjevačica se o događajima na granici sa Srbijom, oglasila saopštenjem u kojem je ispričala dešavanja sa granice i kazala da neće više nikad doći u Srbiju dok „vam ovaj ne sjaše s vlasti. Znamo svi dobro koji“.

Severinu su podržale brojne poznate ličnosti iz Srbije, a pjevač Milan Topalović Topalko objavio je šaljiv video koji se odnosi na pomenuta dešavanja.

U filmu Tito i ja, mali Zoran se suprotstavi svom nastavniku, i kad treba da po kazni bude poslat kući, prvo jedna djevojčica bude uz njega, da bi nakon par sekudni svi stali uz njih.

U ovom video mimu, Topalko i Severina su to dvoje djece protiv nastavnika koji je Vučić, ali sva ostala djeca su svi ostali sa političke i kulturne scene, koji na kraju staju uz njih.

“Zahvaljujem se autoru… ovo nije moglo bolje”, napisao je Topalko na svom profilu na Instagramu, a video je više hiljada puta podjeljen za samo nekoliko sati.

https://instagram.com/reel/C_LtXwysrHB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *