3 najveće svađalice Zodijaka: NEMOGUĆI SU ZA ŽIVOT, SAMO BI SE RASPRAVLJALI

Da li ste se nekada pitali koje su to najveće svađalice u horoskopu?

Prema astrolozima, to su Ovan, Lav i Strijelac.

U nastavku pročitajte i zašto.


Ovan

Ovan je definitivno najagresivniji od svih horoskopskih znakova jer je njegov vladar Mars, Bog rata. Ne predaje se u ubeđivanju sa drugima i raspravama. Često se ne može kontrolisati, ima lošu narav, ne može se smiriti, a da bi bio miran potrebno mu je nešto više, možda čak i neki časovi nenasilne komunikacije.

Lav

Ne petljajte se sa Lavom. Dok posmatrate ovu životinju, možete zaključiti da nije toliko agresivna kada joj niko ne smeta, što znači da se neće svađati bez razloga. Lava u većini slučajeva ne zanima šta se dešava oko njega, sve dok je na tronu, kralj svoje džungle. Međutim, ako ga neko pokuša ometati ili ukloniti s trona, naći će se u kandžama iz kojih neće moći pobeći, piše Luftika.

Lavovi se ne miješaju u svađe i generalno ih ne vole, ali su vrlo osvetoljubivi i gadni kada ih neko prozove ili izazove. Ne možete ni zamisliti šta bi vam mogao učiniti ako mu se nađete na putu.

Strijelac

Strijelac gađa pravo u metu i ne voli da promaši, a ako neko pokuša da ga zaustavi, postaće veoma agresivan. Strijelac ima veoma visoko mišljenje o sebi i često ne pravi kompromise i ne može da izbroji do 10 kada ga neko iznervira.

Strijelac je vatreni znak, što znači da ima snažan temperament, strast, ali ne može biti taktičan. Ako ga izbacite iz ritma, on će svoju negativnu energiju usmjeriti prema vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *