Uspaničila se zbog onoga što je izvukla iz auspuha: Na kraju je ispala prilično naivna


TikTokerica Kimberly DeFisher na toj je društvenoj mreži objavila video u kojem je pokazala šta su ona i njena tetka pronašle u automobilu i zamalo zvale policiju.

– Tetka me pozvala jer je bila prestrašena zbog onoga za što smo isprva pretpostavile da su ostaci životinje koji izlaze iz auspuha na njenom automobilu. S obzirom na dužinu i količinu, došle smo onda do zaključka da je možda u pitanju ljudska kosa. Uspaničila sam se jer sam shvatila da vjerojatno u rukama držimo neke dokaze, otkrila je Kimberly u videu koji je pregledalo 12 miliona ljudi.

Naime, njena tetka iz auspuha je izvlačila nešto što je sličilo na krzno. Bile su uvjerene, kaže Kimberly, da su to nakupine dlaka na kojima se vide tragovi krvi, prenosi Index.hr.

– Počela sam razmišljati je li neko možda zagurao u auspuh tragove zločina, rekla je TikTokerica. Potom su stigli tetkini sinovi, a jedan od njih otkrio im je o čemu je zapravo riječ te je čitava situacija ispala jako smiješna.

[youtube]

@arcticfoxdaily

We got the heebie jeebies, wow. Imagine that 911 call though… 💀 #viral #funny #trending #comedy #driving #horror #foryou #fyp

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel


– Jeste li vi stvarno sigurne da ne izvlačite van ispušnu vunu, pitao ih je te im objasnio da se radi o dijelu auspuha. Upalio je automobil te je auspuh bio dosta glasan jer unutra nije bilo vune koja ima ulogu prigušivača.

– Zamislite da smo zvale policiju zbog ovoga, zaključila je Kimberly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *