KARLEUŠA: “Sve što zaradim dam u humanitarne svrhe, a vi udarate po meni!”: POMENULA I SEVERINU

Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram kako bi odgovorila na napade hejtera koji osporavaju njen uspjeh i vjernost svojoj zemlji.

Poznata pjevačica nije krila nezadovoljstvo zbog kritika koje je primila, a u svom obraćanju jasno je stavila do znanja da je ponosna na svoj rad i na način na koji brani svoju domovinu.

“Plaćeni botovi ne mogu da shvate da neko bez ikakvog interesa i BESPLATNO brani i voli svoju zemlju. Pa me napadaju kako me je Vučić platio da ga podržavam i da zato pjevam po trgovima, a prije sam bila zabranjena?!? Prvo, ja nisam Severina koja za lovu prodaje i vjeru i nacionalnost i ljubav. Nisam ona da mrzi druge narode, mene na granicama dočekuju sa cvijećem.

Drugo, pjevam 30 godina. Veći dio karijere sam zbog svojih stavova bila zabranjena, omalovažena i skrajnuta, ali Vučić nije na vlasti 30 godina, dragi moji. Najveće zabrane i omalovažavanja sam kao Beograđanka imala od onih koji su danas opozicija.

Glumci koji se usuđuju da mi izgovore ime u tiradi protiv Vučića koji im je omogućio da zarađuju milione, zaboravili su da prije nisu imali ‘leba da jedu. Da danas žive diktaturu, ne bi snimali filmove, reklame i pritom s**li po predsjedniku. Putin to riješava drugačije, ovaj naš je previše tolerantan.

Glumci i plaćeni botovi na to odgovaraju da su oni plaćeni za svoj rad a kad ja imam koncerte, ja sam se “prodala za pare”. Znači, ja nisam plaćena za svoj rad kad pjevam je l’?

Slučajno sam najveća zvijezda, ali u stvari nisam ni popularna niti ljudi masovno dolaze na moje koncerte je l’? Razumijem da vam je Vučić trn u oku, ali da s*rete po meni koja sve što ima i zaradi da u humanitarne svrhe, to ne dozvoljavam.

Ja pjevam i pravim koncerte jer imam najveći broj fanova,a pratilaca i ovo je smiješno malo koliko zapravo treba da pevam mojoj publici koja me želi jer sam jedina poznata i veoma priznata i van ovih granica! Ko ste bre vi da meni kažete za koga ću ja da budem i koga ću da podržavam?! Ko ste vi da date sebi pravo da bilo koga napadate i mislite da se prodao ako ne misli isto kao vi, manjino? Eno vam Severina da vas naziva g*vnima. Ja sam Jelena Karleuša. Nisam Vučić da moram da vas trpim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *