Krema za preobrazbu sastavljena od samo 4 osnovne komponente koje će s vašeg izgleda skratiti desetljeće!

Kada se početni znakovi starenja manifestiraju u obliku bora na licu, to može biti nevjerojatno zastrašujuće iskustvo za svaku ženu. S vremenom se ovaj problem pogoršava, a kad žene navrše 50 godina, neke čak mogu razviti bore koje nevjerojatno podsjećaju na karakteristične nabore na psima Shar-Pei. Međutim, postoji sretno rješenje koje omogućuje prirodno usporavanje procesa starenja kože, učinkovito održavajući njezin mladenački izgled.

Pripravak i komponente ove potpuno prirodne kreme protiv bora ne samo da djeluju na odgađanje nastanka bora, već također posjeduju iznimna svojstva posvjetljivanja kože. Sposobnost kreme da učinkovito eliminira pigmentaciju i mrlje može se pripisati uključivanju joda, ključnog sastojka.

Naučite kako napraviti ovu vrlo učinkovitu kremu u udobnosti vlastitog doma pomoću ovih jednostavnih koraka.

Sastojci:

Da biste napravili smjesu, pomiješajte:

1 šalicu meda,
1 žlicu vazelina,
1-2 kapi joda
i 1 šalicu ricinusovog ulja.
Za pripremu kreme s jodom počnite dodavanjem male količine joda u staklenu posudu. Važno je biti oprezan i izbjegavati dodavanje prekomjerne količine jer bi to potencijalno moglo biti štetno za vašu kožu.

Kako biste stvorili jednoličnu smjesu, pomiješajte med, vazelin, ricinusovo ulje i jod u određenoj posudi. Temeljito izmiješajte sve sastojke dok se potpuno ne sjedine.

Čuvanje:

Kako bi se osigurala dugotrajnost kreme, savjetuje se čuvanje na hladnom i tamnom mjestu najviše mjesec dana. Što se tiče nanošenja kreme, slijedite ove korake.
Postizanje optimalnih rezultata ovisi o pravilnom nanošenju kreme.

Slijedite ove korake za najbolji rezultat:

Kako bi se optimizirala učinkovitost kreme, ključno je započeti s cjelovitim čišćenjem lica, uklanjajući sve nečistoće koje bi mogle spriječiti upijanje kreme u kožu. Nakon što je lice temeljito očišćeno, nastavite s nanošenjem kreme. Nakon čišćenja lica nježno nanesite tanak sloj kreme protiv starenja. Prije svake uporabe provjerite je li krema dobro izmiješana kako bi se osigurala ravnomjerna raspodjela svih komponenti.

Masaža:

Nježnim manipuliranjem kožom imate mogućnost pojačati učinak kreme. Ovom nježnom masažom potaknut će se protok krvi, čime će se pospješiti cirkulacija i olakšati koži optimalno upijanje blagotvornih spojeva prisutnih u kremi. Krema može poslužiti i kao maska ​​za lice. Jednostavno nanesite obilan sloj na lice i ostavite da djeluje od 15 minuta do sat vremena. Nakon toga isperite lice toplom vodom. Korištenje prirodne kreme nudi prednost povećanja elastičnosti kože, ključnog čimbenika u održavanju mladolikog i pomlađenog izgleda.

Hranjive tvari:

Koristeći blagotvorna svojstva meda, dobro poznatog hidratantnog sredstva, krema učinkovito hrani kožu, osiguravajući joj neophodne hranjive tvari. Osim toga, pomaže u ublažavanju napetosti, potičući umirujući i umirujući učinak. Pilingom kože ublažava se napetost i uklanjaju mrtve stanice kože, što rezultira pomlađenim i baršunasto glatkim tenom. Dodatno, ovaj proces pomaže u smanjenju pigmentacije, potičući svjetliji i ujednačeniji ton kože. Krema uz pomoć joda učinkovito posvjetljuje pigmentaciju kože i smanjuje pojavu mrlja. Osim toga, pruža učinak zatezanja kože. Nanošenjem kreme koža postaje zategnutija, što rezultira čvršćim i mladolikim izgledom.

Zaključak

Proces starenja je svojstven životu, no uz pomoć sastojaka dobivenih iz prirode moguće je usporiti nastajanje bora i održati mladenački izgled. Ova organska krema za smanjenje bora nudi sveobuhvatan raspon hranjivih tvari neophodnih za njegu vaše kože i davanje joj živahnog i zdravog sjaja. Uključivanjem ovog proizvoda u svoju rutinu njege kože na dosljednoj osnovi, možete očekivati ​​da će vaša koža vratiti svoju elastičnost, postići glađu teksturu i smanjiti vjerojatnost pigmentacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *